13-ta e Pafat

Libri “13 – ta e pafat” e shkrimtarëve Patterson dhe Paetro e shpien lexuesin nëpër ngjarje, të cilat përmbajnë situata drithëruese dhe tërheqëse, të tilla që në përgjithësi nuk janë lëvruar shpesh nga kryetitujt e botës së vërtetë. Ky libër do t’u sjellë lexuesve të vjetër që e pëlqejnë shkrimtarin, ashtu edhe atyre të rinj, plot gjëra që do t’i kënaqin.

Kategoria

8.40

Infromacione shtesë

Autori i librit

James Patterson& Maxine Paetro

Numri i faqeve

296

Shtëpia botuese

Argeta LMG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928192370

Rreshti

C

Kolona

41

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "13-ta e Pafat"

Poashtu mund të ju pëlqejë