1q84

“1q84” është një rrëfim që të deh, që luan me elementet dystopike të rimarra nga “1984” i Orwell-it, ku Q simbolizon pyetjet e së përditshmes sonë së beftë dhe domethënëse.

Kategoria

14.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Hruki Murakami

Numri i faqeve

399

Shtëpia botuese

Skanderbeg Books

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928221452

Rreshti

A

Kolona

17

Poashtu mund të ju pëlqejë