A b c -jë së Drejtës dhe shtetit

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Kadri Kryeziu

Numri i faqeve

212

Shtëpia botuese

Altera

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951510059

Rreshti

M

Kolona

16

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "A b c -jë së Drejtës dhe shtetit"