A të kam folur ndonjëherë për erën e veriut

Teknologjia na ka bërë të jemi të varur prej saj, e sidomos rrjetet sociale. Një sfidë të tillë ka edhe personazhi i këtij romani: E nis, si një studim që merret me ndikimin e e-mail-eve në mënyrën e komunikimit gjuhësor si dhe e-mail-i, si një mjet transportimi emocionesh, por që papritur bëhet vetë objekt studimi. Prandaj konsiderohet një leksion i madh i jetës moderne leximi i këtij libri. Pse? Lexojeni…

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Daniel Glattaur

Numri i faqeve

253

Shtëpia botuese

Fjala

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928176066

Rreshti

A

Kolona

24

Poashtu mund të ju pëlqejë