Abacia e Northangerit

Katerina është një vajzë fshati, paksa e hirshme, jo edhe aq mendjehollë dhe pa asnjë dhunti artistike. Megjithatë, ka një dashuri të madhe, letërsinë, dhe një pëlqim të tepruar për romanin gotik, i cili në kohën e saj ishte tej mase i përhapur.

Kategoria

8.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Jane Austen

Numri i faqeve

315

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

97899281238

Rreshti

A

Kolona

9

Poashtu mund të ju pëlqejë