Tom Gejts Aftësi super të mira

Kujdes! Tomi, Delia dhe e gjithë familja Gejts po shkojnë me pushime. Si do të arrijë Tomi ta mbajë veten të zënë përgjatë pushimeve në kampin më të mërzitshëm që keni parë ndonjëherë? Duke vizatuar natyrisht! Një histori e re emocionuese qe pret me padurim te vizatoni edhe ju pushimet tuaja!

Kategoria

8.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Liz Pichon

Numri i faqeve

250

Shtëpia botuese

Botart

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928286505

Rreshti

B

Kolona

27

Poashtu mund të ju pëlqejë