Agimi

Libri “Agimi” është një meditim mbi kompromisin, justifikimin dhe sakrificat që bën një njeri kur i merr jetën një tjetër njeriu. I pushtuar nga horrori i të kaluarës dhe dilemat shqetësuese të së tashmes, Elisha – një burrë i ri hebre, i mbijetuar i Holokaustit – lufton me fajin, fantazmat dhe Zotin, ndërsa pret orën kur duhet të kryejë ekzekutimin.

Kategoria

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Eli Vizel

Numri i faqeve

125

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789958000415

Rreshti

C

Kolona

42

Poashtu mund të ju pëlqejë