Agustino

Me Agostinon, një rikthim në rrëfimin real e të vërtetë, pas shmangieve nga realiteti dhe shpërthimeve surrealiste e satirike, Moravia fitoi vlerësimin e lartë të kritikës e lexuesve, si dhe çmimin e tij të parë letrar.

Kategoria

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Alberto Moravia

Numri i faqeve

140

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928290249

Rreshti

A

Kolona

16

Poashtu mund të ju pëlqejë