Akte besimi

Një roman vigan i mëkatit dhe shpëtimit

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Erich Segal

Numri i faqeve

475

Shtëpia botuese

Botimet Dritan

Gjuha

Shqip

ISBN

9994366807

Rreshti

A

Kolona

24

Poashtu mund të ju pëlqejë