Alper Camy

Alper Canigüz, me një gjuhë të gjallë dhe tërheqëse, rrëfen historinë e një pesëvjeçari filozof dhe çamarrok, i cili, me avantazhin që i jep mosha, hyn e del nga çdo vend, duke i dhënë frymën e tij atmosferës së lagjes që e rrethon atë si personazh kryesor dhe subjektin e romanit. “Alper Kamy” është një vepër e përkorë, që gërsheton letërsinë policeske, fantastike dhe atë humoristike.

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Alper Caniguz

Numri i faqeve

196

Shtëpia botuese

Botimet Living

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928216373

Rreshti

E

Kolona

35