Anna Soror

Anna Soror… është një vepër rinie, por prej atyre veprave që mbeten thelbësore e të dashura gjer në fund, jo vetëm për autoren por edhe për lexuesit. Ajo u shkrua brenda pak javësh në pranverë 1925, gjatë një qëndrimi në Napoli e fill pas kthimit prej tij dhe ka një qendër një marrrëdhënie pasioni të fshehtë mes motrës dhe vëllai

Kategoria

5.75

Infromacione shtesë

Autori i librit

Marguerite Yourcenar

Numri i faqeve

101

Shtëpia botuese

Çabej

Gjuha

Shqip

ISBN

9789995635305

Rreshti

A

Kolona

9

Poashtu mund të ju pëlqejë