Anzat e parnasit

Nuk ka një vepër të dytë si Anzat e Parnasit që e sjell mentalitetin, psikologjinë, mjedisin dhe rrethanat e kohës në të cilat u shkruan këto satira. Përmes kësaj vepre kuptojnë më së miri shqiptarin e djeshëm dhe të sotëm, prandaj Anzat duhet të jenë në çdo bibliotekë shqiptari të mirë…

4.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Gjergj Fishta

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Botimet Françeskane

Numri i faqeve

212

ISBN

9789995697228

Rreshti

M

Kolona

12