Apelimi

Nga autori më i shitur amerikan i zhanerit thriller, “Apelimi” është një histori e fuqishme dhe tronditëse e kohës sonë, që tregon për intrigën politike dhe juridike.

Kategoria

11.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

John Grisham

Numri i faqeve

404

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994301089

Rreshti

A

Kolona

13

Poashtu mund të ju pëlqejë