Arlekini 1

Ishte koha kur anglezët kapërcyen La Manshin për të luftuar kundër francezëve. Ushtria udhëhiqej nga mbreti, lordët e mëdhenj dhe kalorësit, por do të ishin harkëtarët, njerëzit e thjeshtë, arma sekrete e Anglisë

Kategoria

8.30

Infromacione shtesë

Autori i librit

Bernard Cornwell

Numri i faqeve

521

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994344338

Rreshti

C

Kolona

42

Poashtu mund të ju pëlqejë