Armik,mik,i dashur…

Tregimet e saj me shpërfaqje të plotë të sjellin në mendje tregimet dhe novelat e Henri Xhejmsit dhe Tolstojit. Njëlloj si tek ata, tregimi i saj është madhështor, i mprehtë dhe nuk e kursen detajin e brendshëm dhe të kontekstualizuar. Fabulat e shtrira dhe shtjellimi i personazheve në shtresëzime të shumta afirmojnë kompleksitetin e pathjeshtëzueshëm të natyrës njerëzore

Kategoria

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Alice Munro

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Fjala

Numri i faqeve

364

ISBN

9789928176264

Rreshti

C

Kolona

26