Asnjë takim nuk është i rastësishëm

Hakan Menguç provokon me librin e tij per te ndryshuar zakonet tona per nje periudhe 7-ditore: Njihuni me udhetimin 1-javor te dy te rinjeve te cilet nuk kane asnje kacidhe ne gjep dhe bejne te ndryshoje rrenjesisht jeta e tyre. Si?

Kategoria

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Hakan Menguc

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Botime Prizreni

Numri i faqeve

179

ISBN

9789951911603

Rreshti

D

Kolona

2