Atje ku këndojnë karavidhet

Deri më tani ky roman është shitur mbi 6 milionë kopje në mbarë botën, duke kryesuar për shumë javë me radhë listat e shitjeve të Amazon-ën. Njëherësh, platforma më e madhe online e lexuesve “Goodreads” e ka vlerësuar si një ndër librat që ka marrë më shumë yje dhe pëlqime. Po ashtu, “Atje ku këndojnë karavidhet” është vlerësuar si një nga 100 librat më të mirë më botë, i botuar gjatë vitit 2019

Kategoria

11.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Delia Owens

Numri i faqeve

371

Shtëpia botuese

Dritan Editons

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928265227

Rreshti

D

Kolona

5

Poashtu mund të ju pëlqejë