Aurelia

Aurelia është movela e fundit e shkruar nga Gerard de Nerval dhe është një përjetim i ëndrrave, i fiksimeve dhe i marrëzisë.

4.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Gerard de Nerval

Numri i faqeve

88

Shtëpia botuese

Arka e Noes

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928463944

Rreshti

A

Kolona

15