Aventurat e Din Plakut dhe shokëve të tij

Kategoria

7.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nikolai Nosov

Numri i faqeve

223

Shtëpia botuese

Argeta LMG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928192066

Rreshti

B

Kolona

32

Poashtu mund të ju pëlqejë