Aventurat e Sherlok Holms – II

Nuk ka një libër të dytë që të jetë marrë më shumë seriozisht personazhi sesa autori. Në kohën që nisi jetësimi i dedektivit nga shkrimtari britanik Artur Konan Dojl pati një sjellje të pazakontë të lexuesve, të cilët e mendonin person real dhe i dërgonin autorit me mijëra letra. E gjithë aventura e tij përmblidhet në katër romane të cilat kanë 60 tregime. Në këtë vëllim jepen dy pjesë të rëndësishme të kësaj historie: “Shenja e të katërve” dhe “Kujtimet e Sherlok Holmsit, që përmban 12 tregime.

Kategoria

12.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Artur Konan Dojl

Numri i faqeve

497

Shtëpia botuese

Argeta LMG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928192271

Rreshti

C

Kolona

35

Poashtu mund të ju pëlqejë