Aventurat e Sherlok Holms – III

Nuk ka një libër të dytë që të jetë marrë më shumë seriozisht personazhi sesa autori. Në kohën që nisi jetësimi i dedektivit nga shkrimtari britanik Artur Konan Dojl pati një sjellje të pazakontë të lexuesve, të cilët e mendonin person real dhe i dërgonin autorit me mijëra letra. Me këtë vëllim të tretë dhe të fundit përmbyllet e gjithë aventura e këtij libri që ka katër romane të cilat përmbajnë 60 tregime

Kategoria

12.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Artur Konan Dojl

Numri i faqeve

496

Shtëpia botuese

Argeta LMG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928192271

Rreshti

C

Kolona

35

Poashtu mund të ju pëlqejë