Balloja

Balloja (Le Bal) është një roman për një familje gjermane hebreje që jeton në Paris; nëpërmjet historisë së një vajze të re, Antuaneta Kampf trajton armiqësinë midis një nëneje egoste dhe vajzës së saj, si dhe dëshirën për integrim të hebrenjve në shoqërinë franceze ku ata dëshirojnë.

Kategoria

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Irene Nemirovsky

Numri i faqeve

87

Shtëpia botuese

Uegen

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928034090

Rreshti

A

Kolona

17

Poashtu mund të ju pëlqejë