Bashkë me Erën I

Historia e dashurisë më të madhe e kohës sonë, historia e Skarletë O’Harës dhe e Ret Batlerit. Libri i Margaret Miçëllit është një nga romanet më të bukura që janë shkruar ndonjëherë. Ai është përkthyer në më shumë se 40 gjuhë të botës, dhe tirazhi i tij ka kapur shifrën prej dhjetëra milionë kopjesh të shitura. Sot, rreth një shekull pas botimit të parë, arritjet e tij janë të pakrahasueshme, dhe mbetet një nga sagat amerikane më të dashura që është shkruar ndonjëherë…

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Margaret Michell

Numri i faqeve

550

Shtëpia botuese

INFBOTUES

Gjuha

Shqip

ISBN

9789995678951

Rreshti

A

Kolona

33

Poashtu mund të ju pëlqejë