Bel Ami

Shkruar kur Maupassant ishte në kulmin e fuqive të tij, “Bel-Ami” është një roman i sinqeritet të madh dhe cinizmit; vepra është e mbushur edhe me gëzimin absolut të jetës – përshkruan skena dhe karaktere të Parisit të belle Epoque me zgjuarsi dhe ndjeshmëri.

Kategoria

5.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Gi Dë Mopasan

Numri i faqeve

278

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9992731869

Rreshti

A

Kolona

10

Poashtu mund të ju pëlqejë