Breshka në pafundësi

«Një përrallë e fuqishme për adoleshentët (dhe të rriturit) në lidhje me ankthin, dashurinë dhe miqsinë.»- Los Angeles Times «Një roman shtrëngues dhe zbavitës.» — New York Times «Një ulërimë ekzistenciale adoleshente.» —Vox «Një lexim shumë i dobishëm … leximi më i pjekur i veprës së Green-it deri më sot dhe që meriton të gjitha akordet që me siguri do të vijnë në rrugën e vet.» — Blistlist

12.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

John green

Numri i faqeve

266

Shtëpia botuese

Uegen

Gjuha

Shqip

ISBN

978992803826

Rreshti

A

Kolona

20

Poashtu mund të ju pëlqejë