Biblioteka e Parisit

Një libër që ekploron marrëdhëniet, që na bëjnë të jemi këta që jemi, si dhe mënyrën si e ndihmojmë apo e dëmtojmë njëri-tjetrin.Bazuar në historinë e vërtetë të punonjësve të Bibliotekës Amerikane në Paris, gjatë Luftës së Dytë Botërore

Kategoria

11.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Janet Skeslkien Charles

Gjuha

Shqip

Numri i faqeve

384

Shtëpia botuese

Morava

ISBN

9789928314383

Rreshti

D

Kolona

10