Brenga e shpirtit

Tejlori , zjarrfikës në një qytezë të Karolinës së Veriut, është një burrë që nuk i trembet rrezikut. Megjithatë. kurajoja e tij është më e vogël, kur është në mes të rreziku së rënies në dashuri. Një rrezik serioz… që nga çasti që njeh Denisë Holtonin, një vajzë-nënë e re, e mbërthyer nga problemet e një fëmije të vështirë. Te dy takohen shpesh e bëhen miq, por, para se t’i jepet ndjenjës, Tejlorit i duhet të vështrojë brenda vetes dhe në të kaluarën e tij dhe të zbulojë se nuk është tepër vonë për një të ardhme te lumtur…

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nicholas Sparks

Numri i faqeve

381

Shtëpia botuese

Bota shqipetare

Gjuha

Shqip

ISBN

9994386018

Rreshti

A

Kolona

20

Poashtu mund të ju pëlqejë