Buzë lumit Piedra u ula dhe qava

Nganjëherë jemi preja e një ndjesie trishtimi që nuk mbërrijmë ta kontrollojmë. Kuptojmë që çasti magjik i ditës ka kaluar dhe ne nuk kemi bërë asgjë. Jeta e fsheh magjinë dhe artin e vet. Duhet ta bëjmë të flasë fëmijën e dikurshëm që ende ekziston brenda nesh.

Kategoria

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Paulo Coelho

Numri i faqeve

231

Shtëpia botuese

Toena

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994315208

Rreshti

A

Kolona

16

Poashtu mund të ju pëlqejë