Çdo gjë është fucked

Autori i bestsellerit nderkombetar por edhe ne shqip i Arti i brishte i not giving a f.ck, Mark Manson, vjen me nje liber te ri per lexuesit tane “Cdo gje eshte f.cked”: Me kombinimin e zakonshëm të erudicionit dhe humorit të papritur, Manson na sfidon të jemi më të ndershëm me veten dhe më të lidhur me botën në mënyra të cilat ndoshta nuk i kemi menduar më parë. Njëri nga shkrimtarët e mëdhenj modernë na ka sjellë një libër tjetër që do të ketë ndikim gjatë viteve të ardhshëm.

Kategoria

9.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Mark Manson

Numri i faqeve

336

Shtëpia botuese

Minerva

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928265197

Rreshti

D

Kolona

9