Çelësi i shtëpisë

“Romani i Levyt është i gëzueshëm… Proza e saj është stilistikisht e pasur, e ndjerë dhe e frymëzuar. Ajo të mbërthen në emocione të fuqishme që të përshkojnë të gjithë trupin.Arkitektura e fjalës së Levyt është e mbajtur në dy raporte universale: e bukura dhe shëmtuara. Duke i vënë përballë njëra tjetrës, ajo gdhend me mjeshtëri mrekulluese dhe nxjerr në plan të ndriçuar detajet mbresëlënëse të së bukurës.”-A.L. KENNEDY – GRANTA/UK “Shpërthyese, e ngrohtë dhe ndjellëse… “Çelësi i shtëpisë” është një histori e paharrueshme e njërës prej zërave të rinj më të realizuara dhe origjinale në letërsinë Braziliane.”-IAN MCEWAN “Lexuesi është i tërhequr në mënyrë të pashmangshme në fushën gravitaionale të T.S. Levyt, njëlloj si në atë të A.L. Carrollit. Trullosëse dhe një krrjuese mahnitëse.”-Braua-Brazil.

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Tatiana Salem Levy

Numri i faqeve

211

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928061676

Rreshti

A

Kolona

31

Poashtu mund të ju pëlqejë