Çelësi i suksesit

Një libër i mbushur me këshilla të vyera dhe të vlefshme për çdo moshë. Këshilla të shoqëruara fillimisht me shembuj realë nga njerëz të ditur, që u .

Kategoria

2.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Dr.Aid el Karni

Numri i faqeve

110

Shtëpia botuese

Sira

Gjuha

Shqip

Rreshti

C

Kolona

14

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Çelësi i suksesit"