Çështja Karavaxho

Gabriel Aloni, restaurues veprash arti dhe agjent sekret, ndodhet në Venecia, ku policia italiane i bën një kërkesë të pazakontë. Tregtari i veprave të artit, Xhulian Isherudi, është përballur me një skenë drithëruese krimi dhe po mbahet si i dyshuar. Viktima është një ish-agjent, i cili ruan një të fshehtë; ai është trafkant veprash arti në shërbim të një koleksionuesi misterioz. Për të shpëtuar mikun e tij, Gabrieli duhet të gjurmojë pikturën më të kërkuar në botë: “Lindja e Krishtit me Shën Françeskun dhe Shën Lorencin” nga Karavaxho.

Kategoria

12.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Daniel Silva

Numri i faqeve

422

Shtëpia botuese

LIVING

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928216540

Rreshti

D

Kolona

1

Poashtu mund të ju pëlqejë