Çifutka e Toledos

Roman i bukur historik, vepra e fundit e autorit të shquar, i përkthyer në 25 gjuhë. Me stil tërheqës, jepet dashuria e Don Alfonsit me çifutkën bukuroshe, që e bëri të harronte shtetin dhe mbretëreshën. Rrëfimi i linjës së dashurisë bëhet në sfond të pasur ngjarjesh historike, që e ushqen lexuesin me erudicion të dobishëm. Lion Fojhtvanger (1884 – 1958) vlerësohet si një nga shkrimtarët më të shquar gjermanë.

Kategoria

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Lion Fohjtvanger

Numri i faqeve

535

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9992731362

Rreshti

A

Kolona

8

Poashtu mund të ju pëlqejë