City

Si një ndër romanet më të vlerësuara të letërsisë bashkëkohore sllovenë, Frika i ka sytë e hapur e shkrimtarit Milan Dekleva vë në qendër historinë e mjekut dhe shkrimtarit Sllavko Grom, një gjysmëbiografi e viteve si student mjekësie, takimet me doktor Frojdin dhe Jauregun, dashuritë dhe pasionin për letërsinë dhe kthimin në vendlindje, që tanimë i duket mbytëse dhe kufizuese. I ndërtuar si një rrjetë tregimesh me tituj interesantë

5.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Milan Dekleva

Numri i faqeve

277

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928217318

Rreshti

A

Kolona

32

Poashtu mund të ju pëlqejë