Dama Maç

Kur u zgjua ishte vonë; psherëtiu për pasurinë fantastike që kishte humbur, doli përsëri të bredhë nëpër qytet dhe prapë u gjend përpara shtëpisë së konteshës. Sikur një fuqi e panjohur e hiqte andej.Qëndroi dhe zuri të kundrojë dritaret. Në njërën nga këto dritare i zuri syri një kokë të vogël flokëzezë, të përkulur, ndofta, mbi një libër ose mbi ndonjë punë nga ato të dorës. Koka e vogël u ngrit. Hermani pa një fytyrë freskosh dhe një palë sy të zinj. Kjo grimë vendosi shortin e tij…

Kategoria

8.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Aleksander Pushkin

Numri i faqeve

258

Shtëpia botuese

Mitrush Kuteli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928180117

Rreshti

A

Kolona

9

Poashtu mund të ju pëlqejë