Damka e turpit

“Damka e turpit”, libri që udhëhoqi revolucionin e romantizmit të errët vjen sot, kaq shekuj më pas, si një histori e vërtetë pasioni për moralin dhe shoqërinë.

Kategoria

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nathanie Hawthorne

Numri i faqeve

247

Shtëpia botuese

Pegi

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928124418

Rreshti

A

Kolona

18

Poashtu mund të ju pëlqejë