Dashuria asgjë

Tregimet e Onur Caymaz-it janë meditime të holla e të thella psikologjike, gjendje të forta e kapitëse. Të shoqëruara nga mendime të holla, duke ecur gjithnjë në teh të thikës, në një shprehje që të frymëzon e të krijon gjendje. Të duket se ti mbreh «kaun e arës» dhe e ndihmon atë, meqë është në gjendje të vajtueshme, për ta punuar vetë atë, nganjëherë të hysh në lëkurën e personazhit që mendon e mendon pa fund rreth ndarjes me njeriun që do, që, i divorcuar, kthehet mbrapsht dhe ecën para, këmbëngul më kot, lodhet pa fund, bërtet e s’ dëgjohet askund… Njerëzit janë dhe nuk janë kudo

Kategoria

8.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Onur Caymaz

Numri i faqeve

195

Shtëpia botuese

Uegen

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928034038

Rreshti

A

Kolona

42

Poashtu mund të ju pëlqejë