Dashuria e parë

Përmes një rrëfimi që bëhet gjithmonë e më i ngjeshur dhe esencial, dramat shprehin, edhe fizikisht, gozhdimin e personazheve një kuadër ku nuk është i mundur asnjë evoluim ekzistencial apo psikologjik. Në 1969, vlerësohet me çmimin Nobel.

Kategoria

4.20

Infromacione shtesë

Autori i librit

Samuel Beckett

Numri i faqeve

93

Shtëpia botuese

Zenit Editions

Gjuha

Shqip

ISBN

9992794879

Rreshti

C

Kolona

23

Poashtu mund të ju pëlqejë