Dashuria e parë

Pas më shumë se 30 vitesh martese, Uillson Ljuis, dhëndëri i Eli dhe Noah Kalunit (personazhet e romanit “Ngadhënjimi i dashurisë”) është i detyruar të pranojë se romanca e martesës së tij është venitur. I dëshpëruar për të fituar përsëri zemrën e gruas së tij, Xhejnit, ai duhet të zbulojë se si të dashurohet me të… përsëri. Pavarësisht shembullit të mrekullueshëm të martesës së Elit dhe Noas, Uillsoni është një mashkull që nuk është në gjendje t’i shprehë lehtë emocionet: Duke qenë një agjent i suksesshëm pronash, i ka siguruar një jetë shumë të mirë familjes,

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nicholas Sparks

Numri i faqeve

327

Shtëpia botuese

Bota shqipetare

Gjuha

Shqip

ISBN

978992800069

Rreshti

A

Kolona

20

Poashtu mund të ju pëlqejë