Dashuria ime, vuajtja ime

Vetëm një grua e ka njohur mirë Marlon Brandonë. Ata e deshën dhe e plagosën njëri-tjetrin, për herë të parë ajo rrëfen… Takohen më 1960 gjatë xhirimit të filmit Kryengritësit e Bauntit. Marloni është 36 vjeç dhe ka tashmë pas shpine një të kaluar prej ylli kinematografik. Tarita, e lindur në Bora Bora, nuk është veçse 19 vjeçe. Ajo nuk e di që ekzistenca e të dyve do të çekuilibrohet përgjithmonë. I martuar tashmë dy herë, ai do të divorcohet për të.Gjysmengjëll, gjysmëdemon, Marloni është i cfilitur, shpesh i trishtuar, i fshehtë, ngandonjëherë i dhunshëm. Megjithatë fati i tyre është vulosur, ajo nuk do të reshtë kurrë së dashuri atë. Së bashku do të kenë dy fëmijë: një djalë

5.80

Infromacione shtesë

Autori i librit

Marlon brando

Numri i faqeve

260

Shtëpia botuese

Doruntina

Gjuha

Shqip

ISBN

9992793066

Rreshti

A

Kolona

20

Poashtu mund të ju pëlqejë