Dashuria mbi gjithqka

Grei është një djalë i ngrysur, durimpak dhe i tërhequr. Dilani është një vajzë kureshtare, gjithmonë në levizjë, gjithmonë në kërkim të një risie, krejt e kunderta e tij. Për herë të parë, Greit i bie në sy Dilani teksa ajo është shtrirë barkas në oborrin e universitetit, me xhinse të vjetra e këpucë të dala mode, me një aparat fotografik në dorë, duke u përqëndruar te diçjka që askush tjeter nuk arrin ta shohë. I ka zënë rrugën Greit, ndaj ai është i detyruar t’i flase. Si pa e kuptuar, ajo ka hyre në jetën e tij, duke vendosur në menyrë pothuajse autoritare ta kalojne pasditen bashke. Dilani nuk është si vajzat e tjera që ka njohur Grei. Ajo është shpirterisht dhe mendërisht e hapur, tëresisht vetvetja, e pandikuar nga mendimet e të tjereve. Fillimisht, pyetjet e saj të çuditshme dhe energjia e pashtershme e bezdisin Grein, por shume shpejt ai do ta ndiejë veten më të hapur dhe kureshtar ndaj kësaj vajze “të çmendur”. E rrëfyer nga pikëpamjet e dy personazheve, historia e Dilanit dhe Greit do të shpaloset gradualisht, së bashku me sekretet më të thella të këtyre dy adoleshenteve.

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Katie Kacvinsky

Numri i faqeve

212

Shtëpia botuese

Pegi

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928248596

Rreshti

A

Kolona

26

Poashtu mund të ju pëlqejë