Dashuria : ngjarje botërore, por private

Libri “Dashuria: ngjarje botërore, por private” është një sintezë e mendimit shumëshekullor e atij bashkëkohor mbi marrëdhëniet mes njerëzve si partnerë në dashuri, vlera e të cilit nuk i takon vetëm një kombi apo race, vetëm një kulture apo tradite. Ai vjen në libër si mendim unik botëror brenda të cilit ka veçansi, kundërshti dhe ekuivoke të cilat i gjejmë, secili prej nesh, në jetën tonë të përditshme, në historinë e marrdhënieve tona të dashurisë. Depërto tek njeriu, pushtoje magjinë e pasionit dhe imagjinatës së tij; mëso çdo orë, çdo ditë e gjithë jetën të respektoshe të dashurosh partneren/in tënd. Dashuria të bën të lumtur! Gjithe lënda botëror për njeriun dhe dashurinë e tij.

7.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Grup autorësh

Numri i faqeve

248

Shtëpia botuese

Ejal Alabania

Gjuha

Shqip

ISBN

9789992755500

Rreshti

A

Kolona

28

Poashtu mund të ju pëlqejë