David Golder

Romani David Golder, me një seri personazhesh ekstravagante dhe emocionesh tronditëse, të kujton vepra të Balzakut të mbushura me lakmi dhe mizori, si Xha Gorio dhe Kushërira Beti. Veçanërisht faqet e fundit të David Golder janë po aq tërheqëse sa çdo gjë tjetër që Némirovsky ka shkruar

Kategoria

6.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Irene Nemirovsky

Numri i faqeve

174

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928103895

Rreshti

A

Kolona

17

Poashtu mund të ju pëlqejë