Dhoma e endëses

Këtë herë, me romanin e saj të ri, Cristina Caboni hyn në fushën e modës, për të treguar me emocion historinë e Kamilës, Marianës dhe sidomos Katerina Fraut, të vetëquajtur Maribela, një stiliste që gjatë Luftës së Dytë Botërore njihej si “Endësja e ëndrrave”. Rrobat e saj kishin gjithmonë vende të fshehta, me kuletëza të përshtatshme për të ruajtur sekretet dhe ëndrrat e personit që i vishte. Kamila, që prej disa kohësh jeton dhe punon në një atelie në Belaxhio, befas është e detyruar të braktisë gjithçka, sepse Mariana, gruaja që e rriti si ta kishte bijë, ka nevojë për mbështetjen e saj. Në një baule të vjetër, Mariana ruan një fustan të qepur nga duart e Maribelës: aty Kamila gjen një qese të vogël, me një frazë urimi për një jetë të lumtur. Është e vetmja gjurmë që Mariana ka për të gjetur motrën, të cilën nuk e njohu kurrë. Kamila nuk e di çfarë lidhjeje mund të ketë mes Maribelës dhe motrës së Marianës.

8.40

Infromacione shtesë

Autori i librit

Cristina Caboni

Numri i faqeve

308

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928292063

Rreshti

A

Kolona

24

Poashtu mund të ju pëlqejë