Diabolus

“Diabolus” u frymëzua nga prania e papritur e agjentëve të FBI-së në kampusin e Exeter-it, për shkak të një kërcënimi të njoftuar nga NSA-ja – dy studentë kishin përhapur gjithandej një e-mail duke thënë se Bill Klintoni ishte një gënjeshtar dhe duhej vrarë. Përpara se të shkruante bestseller-in prej multimiliona kopjesh të shitura rrëmbimthi, “Kodin e Da Vinçit”, Dan Brown-i filloi kërkimin e tij me mprehtësi prej bisturie dhe derdhi aftësi prej rrëfimtari mbi organizatën më të fuqishme të inteligjencës në tokë: Organizatën Kombëtare të Sigurisë (NSA), një agjenci ultra-sekrete me buxhete miliarda dollarësh dhe shumë herë më e fuqishme se CIA.

Kategoria

9.20

Infromacione shtesë

Autori i librit

Dan Brown

Numri i faqeve

426

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9994333860

Rreshti

A

Kolona

13

Poashtu mund të ju pëlqejë