Diplomat me pahir

Diplomat me pahir” është një vepër në të cilën jo vetëm pasqyrohet politika e jashtme dhe historia diplomatike e Turqisë, por sillet edhe një këndvështrim i ri për Luftën e Dytë Botërore. Në këtë vepër shfaqet qartë mjeshtëria e Jakup Kadri Karaosmanollusë për pastërtinë dhe pasurinë gjuhësore.

Kategoria

6.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Jakup Kadri Karaosmanollu

Numri i faqeve

301

Shtëpia botuese

Livingi

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928216793

Rreshti

A

Kolona

43

Poashtu mund të ju pëlqejë