Ditarët e Peshkopës 1, rrëfenja nga një ditëlindje jo dhe aq e bukur

Kategoria

8.40

Infromacione shtesë

Autori i librit

Rachel Renee Russell

Numri i faqeve

295

Shtëpia botuese

Botart

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928286673

Rreshti

B

Kolona

22

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Ditarët e Peshkopës 1, rrëfenja nga një ditëlindje jo dhe aq e bukur"

Poashtu mund të ju pëlqejë