Ditari i Gregut 17, Pelenë e tejmbushume

Greg Hefli zbulon se rruga drejt famës dhe lavdisë ka plot vështirësi e pengesa. Kur ai vendos të ngatërrohet me grupin “Pelena e mbushme” të vëllait të vet adoleshent, Rodrikut, nuk e di se ç’e pret. Por mëson shpejt se netët e vona, pagesat e padhëna, zënkat mes anëtarëve të grupit dhe problemet me paratë janë të gjitha pjesë e stilit të jetës së rokenrollit. Do ta ndihmojë Gregu “Pelenën e mbushme” të bëhet legjenda që ata mendojnë se janë? Apo gjithë ajo kohë që harxhoi me grupin e Rodrikut, do të jetë një “Pelenë e tejmbushme”?

Kategoria

6.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Jeff Kinney

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928272706

Numri i faqeve

217

Shtëpia botuese

botimet ideart

Rreshti

B

Kolona

26