Djaloshi dhe kali

“Djaloshi dhe kali” është historia e kuajve që flasin, e tradhtisë që zien, e vendit ku gjithçka pritet të ndodhë, ashtu si të jetë e thëna.

Kategoria

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Cive Staples Lewis

Numri i faqeve

200

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994302024

Rreshti

B

Kolona

38

Poashtu mund të ju pëlqejë