Dr. xhekill dhe z.haid

3.80

Infromacione shtesë

Autori i librit

Robërt Luis Stivënson

Numri i faqeve

125

Shtëpia botuese

Botimet Dritan

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994399505

Rreshti

B

Kolona

14

Poashtu mund të ju pëlqejë